Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ābolmaize bez miltiem. Ļoti viegla un vienkārša recepte

Sastāvdaļas
2 zaļi āboli
4 olas baltumi
12,5 ēdamkarotes bez kaudzītes
1 tējkarote citrona sulas
Stēvija pēc garšas

Pagatavošana
Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež nelielos gabaliņos.

Ābolus liek ar eļļu ieziestā formā vienmērīgā kārtā, apslaka ar citrona sulu, lai nekļūtu tumši.

Olas baltumus sakuļ, pievieno auzu pārslas un stēviju.

Mīklai jāiznāk biezai. To pārlej āboliem, virsmu izlīdzinot. Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes.

Gatavo pīrāgu atstāj formā uz 5-10 minūtēm, pēc tam apgriež otrādi un izņem no formas.

Labu apetīti!

Veselība