Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Atrasts sievietes līķis, aizturēts iespējamais vainīgais

Foto: Valsts Policija

14. janvāra pēcpusdienā Alsviķu pagastā kādā dzīvoklī atrasts sievietes līķis ar redzamām vardarbīgas nāves pazīmēm. Aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu vienai personai piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Ap pulksten 14.20, policijai ierodoties notikuma vietā, atrasts 1978. gadā dzimušas sievietes līķis, kam konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes. Valsts policijas amatpersonas uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja 1984. gadā dzimušu vīrieti. 16. janvārī tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu,” laikrakstu informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta trešās daļas, proti, par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu nodarījumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. Policija nozīmējusi ekspertīzes un turpina lietas izmeklēšanu.

Sīkāku informāciju par notikušo I. Bukša neatklāj izmeklēšanas interesēs.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.