Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Vidusskolā atjauno tualetes

Kad Alūksnes pilsētas domē tika skatīts jautājums par prioritāšu izvirzīšanu, šogad neapšaubāmi izvirzīta tika prioritāte Alūksnes vidusskolas tualešu remontam.

Kad Alūksnes pilsētas domē tika skatīts jautājums par prioritāšu izvirzīšanu, šogad neapšaubāmi izvirzīta tika prioritāte Alūksnes vidusskolas tualešu remontam. "Kopš strādāju skolā, šis ir bijis visnepieciešamākais remonts, tomēr līdz šim, prasot naudu, tika atteikts," stāsta direktore Vija Puzule. Tagad skola ieguvusi Eiropas līmeņa tualetes. Līdztekus tualešu remontam renovētas arī skolas dušas telpas. "Bērniem tikai jāiemācās to saudzēt un nesabojāt," atzīst V.Puzule.

Citu datumu laikraksti

  • Tērē gudrāk, dzīvo gaišāk!

    “Latvenergo” uzsāk energoefektivitātes akciju “2x2=5. Tērē gudrāk, dzīvo gaišāk!”, kuras mērķis ir aktualizēt efektīvu elektroenerģijas resursu...

  • Apē sākta sporta zāles celtniecība

    Apes Dāvja Ozoliņa vidusskolas skolotāji un audzēkņi katru dienu ar neatslābstošu interesi vēro, kā blakus skolai rit trenažieru zāles būvdarbi....

  • Pilsētas vadītājs atrod partiju

    Alūksnes pilsētas domes priekšsēdētājs Viktors Litaunieks, kas ilgāku laiku atradās bezpartijiskā statusā un domāja, kādam politiskajam spēkam...

  • Zivju sacepums

    Kilograms sama gaļas, līdakas vai karpas, 600 g ar mizu vārītu kartupeļu, sāls, 300 g zivju mērces, rīvmaize, 50 g sviesta.Kilograms sama gaļas,...

  • Ūsainais dzelmes saimnieks

    Nemaz nav tik daudz makšķernieku, kuri var lepoties ar samu lomiem. Šīs zivis mīt visā Daugavas garumā, Aiviekstē un jūras piekrastē, turklāt nelielā...

  • Grieķu mērce ceptām zivīm

    15 valriekstu, ūdens pēc vajadzības, tējkarote sinepju, divi cieti vārītu olu dzeltenumi, ēdamkarote eļļas, ēdamkarote izsijātas rīvmaizes, pusglāze...