Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Sēņu un baltmaizes sacepums

Sēnes (var ar malto gaļu) un sīpolus apcep, pievieno sarīvētus burkānus, kabačus un sīki sakapātu tomātu, ķiploku, piparus un sāli (arī dārzeņus var pievienot). Sakuļ olas ar majonēzi un nedaudz sojas mērces, pievieno masai. Cepamo formu ieeļļo. Tostermaizes trijstūrīšus pamērcē pienā un liek stāvus cepamajā formā pamīšus ar sēņu-dārzeņu maisījumu. Pārlej ar saldo krējumu (es izmantoju kafijas 10 % krējumu), pārkaisa ar zaļumiem un liek cepeškrāsnī cepties apmēram 15-20 minūtes, tad pārkaisa sarīvētu sieru un vēl pacep, kamēr izkūst siers. Pasniedz vai nu ar krējumu, vai krējuma-tomātu mērci, vai krējums+majonēze+pipari un sāls+ķiplociņš. ◆

Citu datumu laikraksti

  • Jārēķinās ar bankrotiem

    Jārēķinās ar bankrotiem

    Iepriekšējos gados laiku pa laikam nācies dzirdēt, ka vienas vai otras sērgas dēļ lauksaimniekiem nākas izkaut lopu ganāmpulkus. Pārsvarā gadījumu...

  • Jaunais buklets aizvedīs  uz Zvārtavas pili

    Jaunais buklets aizvedīs uz Zvārtavas pili

    Zvārtavas pils pārvaldnieks Vitālijs Vilciņš ir īstenojis savu ideju un sadarbībā ar mākslinieku Aināru Gaidi  izveidojis bukletu par Zvārtavas...

  • Afiša

    Jokdaru festivāls Zeltiņos „Vajag tik rakt”, novadnieka, aktiera Edgara Liepiņa piemiņai8.augustā ◆ 20.30 pagasta sporta un atpūtas parkā - Sākuma...