Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ķiršu mērce ar vārītām zivīm

¾ glāzes saldināta ķiršu biezeņa, 1,5 glāzes zivju buljona, kanēlis, krustnagliņas, tējkarote kartupeļu miltu, naža gals sāls.

¾ glāzes saldināta ķiršu biezeņa, 1,5 glāzes zivju buljona, kanēlis, krustnagliņas, tējkarote kartupeļu miltu, naža gals sāls.
Ķiršu biezeni savāra ar zivju buljonu, pievieno garšvielas, sabiezina ar aukstā ūdenī vai zivju buljonā atšķaidītiem kartupeļu miltiem. Uzvāra, izkāš caur sietiņu, atdzesē. Pasniedz ar vārītām zivīm.

Citu datumu laikraksti

  • Sezonā varēs nomedīt 130 vilkus

    Ar 15.jūliju sāksies vilku medību sezona. Tās laikā Latvijā var nomedīt 130 vilkus, tas ir tikpat, cik pagājušajā sezonā.Ar 15.jūliju sāksies vilku...

  • Copes kalendārs

    10. jūlijs. Jūlija bezvējš pie ūdeņiem ir labs atpūtai, bet ne makšķerēšanai. Pati veiksmīgākā cope ir pelēkās, siltās, bet ne karstās dienās, kad...

  • Uz zušu lomu jāgaida vismaz seši gadi

    Alūksnes un Jaunalūksnes pašvaldību iestāde “Alja”, turpinot sadarbību ar Igaunijas zivjaudzētavu, Alūksnes ezerā otro reizi ielaida ataudzētus zušu...