Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ātrā ābolkūka

Glāzi miltu, glāzi cukura un glāzi mannas, nedaudz cepamā pulvera samaisa. Ietauko pannu, uzber trešdaļu iegūtā maisījuma. Pārklāj ar rīvētiem āboliem – apmēram centimetra biezumā. Pārsmērē ar skābu krējumu, pārkaisa ar kanēli. Šādi pat veido vēl divas kārtas. Pēdējā kārta ir tikai rīvētie āboli. Cep apmēram 30-45 minūtes 200 grādu temperatūrā. Izņem, pārsmērē ar skābu krējumu, pārkaisa ar kanēļa un cukura maisījumu. Ja vēlas saldāku kūku, var pievienot vairāk cukura. ◆

Citu datumu laikraksti

  • Kalnu velosipēdistiem -  lieliski starti

    Kalnu velosipēdistiem - lieliski starti

    Beidzies “MySport MTB kauss 2014”, kurš četru posmu garumā 23.augustā finišēja Amatā - “Kalna Rauduvītēs” Amatciemā. Šajā posmā tika noskaidroti un...

  • Uz goda pjedestāla - arī mūsējie

    Uz goda pjedestāla - arī mūsējie

    Ar sīvām cīņām, līdzjutēju ovācijām un prieku par uzvarām Gulbenes novada Staru mototrasē aizvadīts Latvijas kausa un Latvijas junioru čempionāta...

  • Startē Pasaules militārpersonu čempionātā

    orientēšanās ◆ 26.augustā ar vidējo orientēšanās distanci Austrijā sākās Pasaules čempionāts orientēšanās sportā militārpersonām. Starp vīriešiem...