Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Gards un aromātisks cepetis svētkiem

Latvieši svētkos klāj galdu – tā nu ir bijis gadsimtiem. Lai cik ikdiena skopa, svētkos galdiem jābūt pilniem, un kārtīgai saimniecei jāsarūpē vismaz deviņi ēdieni.

Piedāvājam pārbaudītu metodi, kā tikt pie aromātiska un kārdinoša pīles cepeša. Šis gatavošanas veids nederēs tiem, kas vēlas pīles gaļu „ar sārtumiņu”, cepetis būs tiktāl gatavs, ka gaļiņu pavisam viegli ar dakšiņu varēs nocelt no kauliem.

Sākam ar putnu – šoreiz gatavojam pīli, kaut gan līdzīgi var gatavot arī citus.
Svarīgi, lai putns ir jauns. Vecie putni būs sausi - vienalga, cik ilgi cepti, īsti mīksti un sulīgi nesanāks. Tādus labāk izmantot garšīgiem buljoniem, vārīto gaļu samaļot un sapildot pankūkās.

  

Kā tas izskatījās un kas sanāca , lūkojies foto!

Izklaide