Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Brigitas Skaistkalnes receptēs: Kefīra mīklas pankūkas ar āboliem

Šoreiz, un apzināti, iesaku receptes, kurās izmantoti arī āboli, jo rudens šķirņu augļus taču jāsteidz nolietot, atstājot glabāšanai ziemas šķirnes. Olas iesitu bļodā un kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli ar koka karoti saberzu viendabīgā masā. Kefīram piekaisīju sodu un labi samaisīju. Pēc tam to pielēju olu masai un atkal maisīju līdz viendabīgumam. Pakāpeniski piesijāju mīklai miltus, raugoties, lai nepaliek kunkuļi.

Ābolus nomazgāju, nomizoju un izgriezu tiem serdes. Daiviņas sagriezu nelielos kubiņos un piemaisīju pankūku mīklai.

Pannā ar uzkarsētu augu eļļu ar karoti liku mīklu un cepu pankūkas no abām pusēm gatavas. Pēc tam izvietoju tās uz papīra dvieļa, lai tur uzsūktos liekās taukvielas. Ja vēlamies, pankūciņas vēl varam pārkaisīt ar cukuru vai pūdercukuru, kā arī baudīt ar krējumu vai ievārījumu.

Izklaide