Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Garda recepte cūkgaļas karbonādes pagatavošanai. Pamēģini!

Nepieciešams: cūkgaļas karbonāde, pipari – melnie vai piecu piparu maisījums, sāls, bundžiņa ananasu šķēlītēs, sīpoli, siers.
Iepriekšējā vakarā sagriežam cūkgaļu šķēlēs, ierīvējam ar sāli un pipariem, sakārtojam traukā, kurā cepsim. Pāri pārliekam sīpola šķēles un ananasa ripiņas. Pārlejam ananasu sīrupu un atstājam uz diennakti ledusskapī. Pārklājam foliju un liekam karstā cepeškrāsnī cepties. Pēc 40 minūtēm foliju ņemam nost, pārberam nedaudz sarīvēta siera un ieliekam vēl uz 10-15 minūtēm cepeškrāsnī. Paniedz siltu ar viegliem salātiem! Lai labi garšo!

Citas ziņas