Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Ziemassvētki tuvojas! Kā pārsteigt savus mīļos? 

Ko uzdāvināt saviem mīļajiem Ziemassvētkos? Šis jautājums, šķiet, sāk nodarbināt daudzus prātus. Vislabāk, protams, vadīties pēc dāvanas saņēmēju interesēm un vēlmēm, bet skaidrs ir viens – piedzīvojums, kas dod pozitīvas emocijas, vienmēr ir veiksmīga izvēle. 

Kurš gan nepriecātos par iespēju izbaudīt relaksējošas SPA procedūras, nesteidzīgas brīvdienas viesnīcā vai ekskluzīvu lidojumu ar gaisa balonu?! Iespēju pārsteigt ir daudz – Jums tikai jāizvēlas piemērotākā!

Dāvana vīrietim 

Izklaidējošs lidojums ar lidmašīnu, vīna degustācija, ekskluzīvs izbrauciens ar Ferrari vai Lamborghini, īpašs Barber Shop apmeklējums ir tikai dažas no vīrietim piemērotu dāvanu idejām. Izvērtējot dāvanas saņēmēju intereses, Jūs noteikti atradīsiet iespējas, ar ko šajos svētkos pārsteigt katru savas ģimenes džentlmeni. 

Dāvana sievietei 

Ikviena sieviete ir pelnījusi tikt palutināta, tādēļ SPA atpūta vai kāds cits skaistumkopšanas rituāls būs teicama izvēle, ar ko iepriecināt mammu, draudzeni, māsu vai kādu citu Jums īpašu sievieti. 

Dāmai varat uzdāvināt dāvanu karti viņas mīļākajā restorānā vai, piemēram, vakariņas tumsā – īpašu piedzīvojumu, kas ne tikai palutinās viņas garšas kārpiņas, bet arī modinās citas maņas. 

Dāvana pārim 

Ko uzdāvināt vecākiem vai kādam citam ģimenes pārim? Ieprieciniet viņus ar iespēju izbaudīt kopīgu atpūtu kādā no labākājam viesnīcām Latvijā vai citās Baltijas valstīs. Atpūta diviem – lieliska dāvana, kas noteikti tiks novērtēta! 

Tāpat varat arī uzdāvināt īpašu masāžas rituālu diviem vai iespēju stiprināt veselību sāls istabā. Pārim, kam patīk aktīvākas izklaides, var uzdāvināt izjādi ar zirgiem vai, piemēram, lidojumu ar gaisa balonu. Skaistas emocijas garantētas! 

Dāvana ģimenei 

Ko uzdāvināt ģimenei ar bērniem? Arī šajā gadījumā kopīgs piedzīvojums būs veiksmīga izvēle. Jūs varat izvēlēties akvaparka apmeklējumu vai īpaši ģimenei paredzētu atpūtas piedāvājumu, kas ļaus izbaudīt kopīgus mirkļus un gūt skaistas atmiņas. 

Daudz ideju Ziemassvētku dāvanām – GribuAtpusties.lv 

Šīs un vēl citas dāvanu idejas atradīsiet interneta vietnē GribuAtpusties.lv, kur apkopoti labākie atpūtas un izklaides piedāvājumi ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā. Plašajā klāstā Jūs noteikti atradīsiet lieliskus variantus dažādām gaumēm. 

Ja tomēr nav pārliecības, kāds piedzīvojums iepriecinās visvairāk, labs variants ir dāvanu karte, kas ļaus saņēmējam pašam izvēlēties sev tīkamāko piedzīvojumu.

GribuAtpusties.lv pieejamas gan konkrētu viesnīcu un restorānu dāvanu kartes, gan arī īpašas dāvanu kartes, kas dos iespēju izvēlēties jebkuru no šajā interneta veikalā pieejamiem piedāvājumiem. Dāvanu karti var izmantot 36 mēnešu laikā no tās iegādes brīža, sniedzot saņēmējam ne tikai izvēles brīvību, bet arī pietiekami daudz laika izbaudīt savu dāvanu. 

Uzzināt vairāk un smelties iedvesmu skaistākajām Ziemassvētku dāvanām varat interneta vietnē GribuAtpusties.lv. Rūpējoties par dāvanām saviem mīļajiem, neaizmirstiet iepriecināt arī sevi! 

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.