Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Sestdienas vakariņām: Ceptu biešu zupa ar fenheli 3

Gardām sestdienas vakariņām laikraksts Diena iesaka ceptu biešu zupu ar fenheli.  Sastāvdaļas: 1 kg biešu, 1 fenhelis, 4 ēd. kar. olīveļļas, 1/2 tējkar. kaltēta timiāna, sāls, malti melnie pipari, 1 liels sīpols, 2 ķiploka...

Diena.lv